Izrādās, ka gandrīz 90% cilvēku virtuvē ēdiena gatavošanas procesā pieļauj dažas tipiskas kļūdas. To dēļ ēdieni var neizdoties vai iznākt ne tik garšīgi, kā mēs vēlētos.
Kādas ir visbiežāk sastopamās kļūdas, ko cilvēki pieļauj gatavošanas laikā – lasiet mūsu materiālā zemāk.
Sastāvdaļu “vērtēšana”
Lielākā daļa cilvēku pieļauj šo kļūdu. Mēs kaut kur videoklipā ieraugām recepti, un ķeramies pie garšīga ēdiena pagatavošanas.
Taču procesā izrādās, ka mums nav pietiekami daudz sastāvdaļu. Mēs domājam, ka varam iztikt bez tām. Taču pat viens grams kādas garšvielas trūkums, kas minēta receptē, var sabojāt jūsu kulinārijas šedevru vai padarīt to nepilnvērtīgu.
Nepareiza naža ņemšana
Vēl viena šķietami neliela, bet svarīga kļūda, ko pieļaujam virtuvē.
Kad skatāmies kādu recepti Facebook vai Instagram, ir vērts pievērst uzmanību tam, kāda izmēra un asuma nazi izmanto šefpavārs video.
Galu galā, lai ēdiens izskatītos tikpat apetīti rosinošs kā video, ir vērts izvēlēties atbilstošu virtuves nazi katram produktam, kas tajā tiek izmantots, – tie ir atšķirīgi zivīm, sieram, gaļai utt.
Nepareiza rīsu skalošana
Rūpīgi un vairākas reizes noskalojiet rīsus! Ūdenim jāpievieno sāls.
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Manas krustmātes izcilākā “mājas kūka”: nav jācep un tikai četras sastāvdaļas
- Kad stādīt ziemas sīpolus: labvēlīgās dienas oktobrī un novembrī saskaņā ar Mēness kalendāru
- Diemžēl dēļ šīs shēmas tuvākajā laikā daudziem lietotājiem var tikt neatgriezeniski bloķēts ”Whatsapp”
- “Jūs nesaprotat, kāda bagātība jums pieder” – kas tik ļoti pārsteidza manu draugu itāli, Latvijas pilsētās
- “Latvijā viss ir labāk! Viss, kas man vajadzīgs”: Vāciete pārcēlās uz šejieni un nekad nevēlas doties mājās – stāstu kāpēc
- Agronoma Ausekļa “zelta pieraksti”: 16 augi, kas ir visskaistākie un krāšņākie tieši rudenī (+ FOTO)